prosfores_1.png

 

topsa

 

agorabonuslogosmall

 

ΑΡΧΙΚΗ
Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΗΣ
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αναζήτηση

 

esth_blog

 

find-us-on-facebook

Ε.Σ.Θ.
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 13:40

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους–εμπόρους  για τη μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, με το κλείσιμο των καταστημάτων τους, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν  στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, ενώνοντας τη φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα που πλήττουν την ελληνική κοινωνία.

Η δυναμική ανταπόκριση των συναδέλφων στο «κάλεσμα» του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, έστειλε το συλλογικό μήνυμα ότι ο εμπορικός κόσμος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’όψιν από όλους όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Η μαζική συμμετοχή των εμπόρων, δίνει ένα μήνυμα ελπίδας ώστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αντιμετωπίσουμε τις καταιγιστικές αρνητικές εξελίξεις και τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο μας.

Είναι καιρός οι ιθύνοντες να αποφασίσουν εάν θέλουν να συνεχίσουν την καταστροφή του κλάδου μας που αποτελεί τη βάση της ελληνικής οικονομίας, ή να λάβουν σοβαρά υπ’όψιν την κραυγή αγωνίας των μικρομεσαίων της αγοράς και να πάρουν μέτρα που θα ανατρέψουν την τωρινή κατάσταση και θα σηματοδοτήσουν την αρχή της ανάπτυξης.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να διεκδικούμε με ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΟΧΗ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, τα δικαιώματά μας γιατί ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2016 17:02

Poster final 50x70

 
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2016 15:16

poster

 
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2016 14:26

Την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

10:30 π.μ. ΤΣΙΜΙΣΚΗ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

η απεργια μας θα πετυχει

δεν θα μας παρει απο κατω

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 12:26

                                             ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Συνάδελφοι,σες Έμποροι,

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ο Υ Μ Ε

  • ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
  • ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ.

Λ Ε Μ Ε   Ο Χ Ι

ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

 
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 12:06

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεδρίασης του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν, ομόφωνα, την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του εμπορικού κόσμου της πόλης μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, συμμεριζόμενοι την αντίστοιχη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Ε..

Καλούμε τους συναδέλφους εμπόρους να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, προχωρώντας στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.

Εκπροσωπώντας έναν κλάδο εξαντλημένο που έχει πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση, εκφράζουμε ξεκάθαρα την αντίδρασή μας και την διαφωνία μας στις αυθαίρετες και κοινωνικά άδικες προτάσεις της Κυβέρνησης, οι οποίες θα επιφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αποσκοπούν.

Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο εξοντώνει τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, πλήττοντας ευθέως την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο τον φαύλο κύκλο που ανοίγει.

Θεωρώντας ότι το πρόβλημα στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας δεν είναι αυτό καθ’αυτό το ύψος των εισφορών, αλλά η συνεχιζόμενη και αυξανόμενη αδυναμία καταβολής τους, ο κεντρικός στόχος πρέπει να είναι η ανάπτυξη. Κάθε σύστημα συντάξεων τροφοδοτείται από την παραγωγή και την αύξηση του ΑΕΠ. Για να υπάρχουν συντάξεις και παροχές  πρέπει να έχουν δουλειά όλοι. Πρέπει η οικονομία να παράγει και να δημιουργεί βιώσιμες θέσεις εργασίας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου,

με ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, δίκαιο και ανταποδοτικό, που θα πρέπει να στηρίζεται σε μια οικονομία που ανθεί και αναπτύσσεται.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 67

Powered by NGN SOFTWARE @ 2010 Ε.Σ.Θ.