ΑΡΧΙΚΗ
Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΗΣ
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Στατιστικά
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 66878
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ε.Σ.Θ.
ΗΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ-Σάββατο 27 Μαρτίου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Πέμπτη, 18 Μάρτιος 2010 16:01

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κρίνει, ότι την παρούσα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επιβάλλεται, περισσότερο από ποτέ, να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την στήριξη επαγγελματιών και εμπόρων, καθώς και των καταναλωτών, που πλήττονται σε μέγιστο βαθμό από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, ενόψει, μάλιστα των εορτών του Πάσχα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να καλέσει τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας να παρέχουν, το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Μαρτίου 2010, ειδικές χαμηλές τιμές στους καταναλωτές.
Περισσότερα...
 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2010 14:19

Πατήστε εδώ

 
ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 14:28

Το Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας-Οικονομίας και Ναυτιλίας δημοσίευσε στο site του (www.ypoian.gr) σχέδιο Αίτησης των επιχειρήσεων προς τα Τραπεζικά Ιδρύματα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων και ενήμερων οφειλών, βάσει του πρόσφατα ψηφισθέντος Νόμου 3816/2010. Υπενθυμίζουμε ότι καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Αίτησης είναι η 15  Απριλίου 2010.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

 
ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ "ΑΚΜΗ FAMILY CARD"
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2010 12:33

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και ο Εκπαιδευτικός ΄Ομιλος «ΑΚΜΗ» ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας, στο πλαίσιο έκδοσης οικογενειακής πτωτικής κάρτας με την επωνυμία «ΑΚΜΗ FAMILY CARD».

Η «ΑΚΜΗ FAMILY CARD» εξασφαλίζει προνόμια για 9.000 μέλη της «οικογένειας» του εκπαιδευτικού ομίλου «ΑΚΜΗ» στη Βόρεια Ελλάδα, που αποτελείται από τις οικογένειες μέχρι του Α΄βαθμού συγγένειας των 2.500 σπουδαστών και του προσωπικού του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη.
Περισσότερα...
 
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τρίτη, 02 Μάρτιος 2010 12:58
Έρευνα, σε δείγμα 250 εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας, διεξήγαγε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, για την κίνηση της αγοράς κατά την περίοδο των φετινών χειμερινών εκπτώσεων.Μείωση του τζίρου τους, κατά μέσο όρο, σε ποσοστό 20% έως 30% από πέρυσι, είχαν οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία στους συναδέλφους. Με δεδομένο μάλιστα, ότι η περυσινή αντίστοιχη περίοδος ήταν, επίσης, αρνητική για την αγορά, γίνεται αντιληπτό ότι το εμπόριο της πόλης μας έχει υποστεί τεράστιες οικονομικές απώλειες και αντιμετωπίζει με απαισιοδοξία και αίσθημα αγωνίας το μέλλον του, εάν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ MILLENIUM BANK
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 17:13

Ανανεώθηκε η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τη MILLENIUM BANK, στα πλαίσια χορήγησης, για τα μέλη του Συλλόγου μας, ειδικών προϊόντων επιχειρηματικών δανείων με προκαθορισμένα κριτήρια επιλεξιμότητα, συνολικό πακέτο προϊόντων και διευρυμένες παροχές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΡΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΝΑΔΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2010 12:58
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Θ.), συνάντηση του Προέδρου του Ε.Σ.Θ. κου Κωστη Χαντζαρίδη και του Αντιπροέδρου κου Παντελη Φιλιππίδη, με τον Πρόεδρο του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Κατσιγιάννη, παρουσία του Επίτιμου Προξένου του Καναδά στη Θεσσαλονίκη κου Παντελή Πετμεζά .
Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα του εμπορίου μεταξύ Ελλάδος και Καναδά και τονίστηκε η αναγκαιότητα επέκτασης των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα, ετέθησαν οι βάσεις για την υλοποίηση του σκοπού αυτού και συμφωνήθηκαν οι αρχικές ενέργειες και δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 14

Powered by NGN SOFTWARE @ 2010 Ε.Σ.Θ.