ΑΡΧΙΚΗ
Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΗΣ
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Στατιστικά
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 66885
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 29 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ε.Σ.Θ.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 14:49
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας και επιδιώκοντας τη διατήρηση της νομιμότητας στην αγορά της Θεσσαλονίκης, έκανε όλες τις νόμιμες ενέργειες που επιβεβαιώνουν ότι η Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, ημέρα του Αγίου Πνεύματος, είναι υποχρεωτική αργία για όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης (σύμφωνα με την υπ’αριθ.πρωτ. 22/19777/10-05-2002 απόφαση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης) και υπό αυτές τις προϋποθέσεις εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Κατόπιν τούτου, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αρμοδίων ελεγκτικών υπηρεσιών να τηρήσουν την έννομη τάξη. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Σε άλλη περίπτωση, η ευθύνη βαρύνει τους συγκεκριμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουν αυτή την αρμοδιότητα. Για να μην επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά ότι ορισμένοι λειτουργούν ως κράτος εν κράτει. Είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες θα πράξουν τα δέοντα, καθώς η υποχρεωτική αργία, ισχύει για όλους.
 
ΑΡΓΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2017, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τρίτη, 30 Μάιος 2017 21:12
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Κλειστά θα είναι όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 Απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης, η οποία ΔΕΝ έχει ανακληθεί, ύστερα από διαβεβαίωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ενημέρωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ως εκ τούτου τη Δευτέρα 5/6/2017 τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης είναι υποχρεωτικά ΚΛΕΙΣΤΑ.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ.Σ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Κυριακή, 21 Μάιος 2017 15:30

Θεσσαλονίκη  19 Μαΐου 2017

Αριθ. Πρωτ. 190

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Αγαπητέ/ή  Συνάδελφε,

 

Σας προσκαλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα γίνει στις 5 Ιουνίου 2017, ημέρα Δευτέρα  και  ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλ.Μοριχόβου 1 – 5ος όρ.)

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.     Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής

2.     Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου

3.     Οικονομικός Απολογισμός 2016

4.     Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

5.     Υποβολή Προϋπολογισμού 2017

6.     Έγκριση Λογοδοσίας, Οικονομικού Απολογισμού 2016, Προϋπολογισμού 2017

7.     Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Σε περίπτωση απαρτίας η Συνέλευση θα θεωρηθεί συνεχιζόμενη και τις δύο επόμενες ημέρες (6 – 7 Ιουνίου 2017), οπότε θα διεξαχθούνΕΚΛΟΓΕΣ στην αίθουσα του Εμπορικού  Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Μοριχόβου 1, 5ος όροφος)   από τις  9 π.μ. μέχρι τις 9:30 μ.μ. :

1.     Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

2.     Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής

3.     Εκλογή Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 

Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί τις ίδιες ημέρες και ώρες της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα 12 Ιουνίου για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) και (Τρίτη 13 Ιουνίου – Τετάρτη 14 Ιουνίου  για ΕΚΛΟΓΕΣ) στην ίδια αίθουσα με  τα αυτά θέματα.

 

Εάν και κατά την δεύτερη Συνέλευση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τις ίδιες ημέρες και ώρες της επόμενης εβδομάδας (ΔΕΥΤΕΡΑ 19  Ιουνίου για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) και (ΤΡΙΤΗ 20 Ιουνίου & ΤΕΤΑΡΤΗ 21  Ιουνίου για ΕΚΛΟΓΕΣ), και θα υπάρξει απαρτία όσα μέλη κι’αν παραστούν.

 

·         Η Γενική Συνέλευση στις 19 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Εμπορικού  Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Μοριχόβου 1, 5ος όροφος)  στις 7 μ.μ.

·         Οι ΕΚΛΟΓΕΣ (Τρίτη 20/6/2017 & Τετάρτη 21/6/2017) θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Εμπορικού  Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Μοριχόβου 1, 5ος όροφος)  από τις  9 το πρωί μέχρι τις 9:30  το βράδυ.

               

Οι εκλογές θα γίνουν από Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση. Ως Δικαστικός Αντιπρόσωπος ορίζεται Δικηγόρος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν ότι:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ., ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ  5 ( πέντε) ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  Α΄ Γ.Σ. (έως τη Δευτέρα 29 Μαΐου, ΩΡΑ 3 μ.μ.)

 

Υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν αποκλείει την υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση στη Δευτεροβάθμια Οργάνωση.

 

Παράβολο Υποψηφιότητας  50 ευρώ (Απόφαση Δ.Σ. 3/5/2017).

               

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/87 και 2081/92.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συλλόγου (Πλατεία Μοριχόβου 1, 5ος όροφος, τηλ.2310 547887, 2310538790).

 

 

     Ο Πρόεδρος                                                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας 

 

Παντελής Φιλιππίδης                                                                                                                                  Πάνος Μενεξόπουλος

 

 

 

 
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τετάρτη, 21 Απρίλιος 2010 13:02

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ

 
ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΙΟΥ 8 μ.μ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Τρίτη, 23 Μάιος 2017 17:22
 
ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,,,
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Κυριακή, 21 Μάιος 2017 15:23

Θεσσαλονίκη 08/05/2017

 

ΠΡΟΣ:

Ø  Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπιο Παυλόπουλο

Ø  Πρωθυπουργό της Ελλάδος  κο  Αλέξη Τσίπρα

Ø  Πρόεδρο Ν.Δ. κο Κυριάκο Μητσοτάκη

Ø  Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ & Επικεφαλή “Δημοκρατική Συμπαράταξη” κα Φώφη Γεννηματά

Ø  Πρόεδρο ΚΚΕ κο Δημήτρη Κουτσούμπα

Ø  Πρόεδρο Ποτάμικο Σταύρο Θεοδωράκη

Ø  Πρόεδρο ΑΝΕΛ κο Πάνο Καμμένο

Ø  Πρόεδρο Ένωσης Κεντρώων κο Βασίλη Λεβέντη

Ø  Υπουργό Οικονομικών κο Ευκλείδη Τσακαλώτο

Ø   Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κο Δήμ. Παπαδημητρίου

Ø  Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου

Ø  Διοικητή Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κο Γεώργιο Πιτσιλη

 

 

Σε συνέχεια της κραυγής απόγνωσης που εξέφρασαν Επιχειρηματικοί και Κοινωνικοί Φορείς της Βόρειας Ελλάδας, μέσω της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ η οποία εστάλη στις 11/4/2017, και με δεδομένο ότι δεν είχαμε καμία ανταπόκριση από την πολιτική και πολιτειακή Ηγεσία, πραγματοποιήθηκε εκ νέου σύσκεψη των Φορέων την Τετάρτη 3 Μαϊου 2017, κατά την οποία αποφασίστηκε η επαναποστολή της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, προσθέτοντας το επίκαιρο θέμα που έχει ανακύψει αναφορικά με την απελευθέρωση λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Παραθέτουμε εκ νέου την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ και……….ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Με στόχο να εξαθλιωθεί ακόμη περισσότερο η ζωή μας, μόνο τα απολύτως απαραίτητα, πλέον,  για τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης του οφειλέτη και της οικογένειάς του, εξαιρούνται από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, βάσει της πρόσφατης εγκυκλίου της Α.Α.Δ.Ε., η οποία κωδικοποιεί τις διατάξεις του Ν.4335/2015 που αφορούν στα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης (κατασχέσεις και πλειστηριασμούς) για την οφειλή ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο.

Διερωτώμεθα,  με ποια κριτήρια αξιολογούν τα περιττά και τα απαραίτητα στη ζωή των ανθρώπων οι κρατούντες που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις;

Προφανώς… βιώνοντας εκ του ασφαλούς και με μοναδικό κριτήριο να διασφαλίσουν την επιβίωσή τους, στις πλάτες όλων εμάς: του Ιδιωτικού Τομέα.

Στη χώρα μας, βλέπουμε μια κοινωνία σε πλήρη ανημποριά, με το βλέμμα των ανθρώπων απλανές, να προσπαθεί να χωνέψει πώς είναι δυνατό να του συμβαίνουν αυτά. Βλέπουμε την αγωνία της κοινωνίας για το τι θα γίνει, πού πηγαίνει, πού θα βρίσκεται αύριο. Και μέσα σ’ όλο αυτό το σκηνικό του χάους, της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας, όχι για το αύριο αλλά για το σήμερα, πορευόμαστε και εμείς οι επιχειρηματίες, είτε έχουμε μικρές, είτε έχουμε μεγάλες επιχειρήσεις και οι οποίοι δεν γνωρίζουμε από πού να πιαστούμε, τι κινήσεις να κάνουμε στη δουλειά μας, πώς να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις. Νέες συνθήκες δημιουργούνται καθημερινά και ο πλέον αστάθμητος παράγοντας είναι το ίδιο το κράτος. 

Η ελληνική επιχειρηματικότητα βρίσκεται σε μία δίνη απόγνωσης, ενώ η κατάσταση  που επικρατεί στην αγορά, δεν αφήνει  περιθώρια αισιοδοξίας.

Capitalcontrols,  κακοδιαχείριση ενός δαιδαλώδους και γραφειοκρατικού δημόσιου τομέα,  φορολογική εξαθλίωση και λανθασμένες επιλογές των κυβερνώντων και του δημόσιου τομέα, οι οποίοι χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει δουλειά και χρήμα στην αγορά, εξαθλιώνουν τους Έλληνες πολίτες με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων και κινητών, για οφειλές που δεν καταβάλλονται όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν.

Η οικονομική κρίση δεν επηρεάζει μόνον το πορτοφόλι μας, το βιοτικό μας επίπεδο, ή τη δουλειά μας,  αλλά επηρεάζει και τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Οι Έλληνες δεν είναι, πλέον, απογοητευμένοι. Είναι απελπισμένοι!!!

Άραγε το γνωρίζουν αυτό όλοι όσοι λαμβάνουν αποφάσεις εις βάρος της ζωής μας;

Ζητούμε την άμεση απόσυρση των σχετικών διατάξεων του Ν.4335/2015 που αφορούν στα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης (κατασχέσεις και πλειστηριασμούς) για την οφειλή ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο, καθώς και στην απόσυρση της πρόσφατης σχετικής εγκυκλίου της Α.Α.Δ.Ε.

Ζητούμε τον ακατάσχετο επιχειρησιακό λογαριασμό, για να μην στραγγαλιστεί η λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ζητούμε πλαφόν κέρδους στην μεταπώληση των κόκκινων δανείων από τα Funds.

Ζητούμε να πάψει να λειτουργεί ένα κράτος που να τιμωρεί την ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά και κάθε Έλληνα, με υπερτροφικούς φόρους, πρόστιμα, κυρώσεις, κατασχέσεις.

Ζητούμε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ …

ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ:

ΦΟΡΕΑΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΑΚΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΘΕΜΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Α.Β.Ε.)

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

DR. ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΜΠΑΚΗΣ  Χ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥ

ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΙΑΝ ΜΑΡΔΥΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Σ.Ε.Π.Ι.Κ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΜΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

ΠΙΣΤΕΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΥΛΑΙΑΣ

ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΧΘΥΟΠΩΛΩΝ-ΙΧΘΥΕΜΠΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ Ο.Α.Ε.Ε

ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ, ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΩΠΟΥ

ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

ΤΡΑΧΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΜΥΛΩΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΡΕΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ ΦΑΝΗ

 

 

 
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ
Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 15:27
Έρευνα, σε δείγμα 230 εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας, διεξήγαγε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, για την κίνηση της αγοράς κατά την πασχαλινή περίοδο.

Η έρευνα έγινε σε εμπορικές επιχειρήσεις του Κέντρου, της Δυτικής και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και εκτός των αποτελεσμάτων επί του συνόλου των επιχειρήσεων, υπάρχει, παράλληλα, ανάλυση αποτελεσμάτων ξεχωριστά για κάθε μία από τις παραπάνω περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα
Στατιστικά αποτελέσματα έρευνας

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 14

Powered by NGN SOFTWARE @ 2010 Ε.Σ.Θ.