ΑΡΧΙΚΗ
Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΗΣ
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Στατιστικά
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 66890
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 38 επισκέπτες συνδεδεμένους
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΥΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2009 12:11

Επιβεβαίωση Διαχειριστικης Επάρκειας τύπου Β’

στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

από την Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ψηφιακη Σύγκλιση»

 

Κατόπιν πρόσκλησης που εκδόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013) και σχετικής αίτησης που υπέβαλε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η παραπάνω Διαχειριστική Αρχή προχώρησε στην υπογραφή της επιβεβαίωσης του Ε.Σ.Θ. ως διαχειριστικά επαρκούς φορέα υλοποίησης και διαχείρισης έργων, στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
Περισσότερα...
 
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2008 13:21

Σωρεία αγανακτισμένων διαμαρτυριών δέχεται από επιχειρήσεις-μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης λόγω της αναταραχής που επικρατεί στο Λιμάνι της πόλης μας, με τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των Λιμενεργατών.

Η συστηματική αποχή, των εργαζομένων στις φορτοεκφορτώσεις, από την προγραμματισμένη και εγκεκριμένη υπερωριακή εργασία τα Σάββατα τις Κυριακές και τις αργίες, καθώς και η επιβράδυνση του ρυθμού φορτοεκφόρτωσης και της ποσότητας εργασίας, κατά τις ώρες της υποτιθέμενης απασχόλησης τους, έχουν φέρει την κατάσταση στο απροχώρητο, προκαλώντας ανυπολόγιστες συνέπειες στις επιχειρήσεις και στην οικονομία της χώρας.

Περισσότερα...
 
Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Τρίτη, 18 Μάρτιος 2008 19:28

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκφράζει την αγωνία του εμπορικού κόσμου της πόλης μας για το μέλλον του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, το μέλλον των ασφαλισμένων του ασφαλιστικού του φορέα, και των επόμενων γενεών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια, συμμετείχε, με εκπρόσωπό του, στο διάλογο των Κοινωνικών Εταίρων με την Πολιτεία, θέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας σε σχέση με το Ασφαλιστικό και καταθέτοντας εμπεριστατωμένες θέσεις και προτάσεις, για ένα ασφαλιστικό σύστημα κοινωνικά δίκαιο και μακροχρόνια βιώσιμο.
Περισσότερα...
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2008 13:42

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Τριήμερο ειδικών τιμών 13-14-15 Μαρτίου 2008

Στις 15 Μαρτίου γιορτάζεται η «Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή»
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θέλοντας να συμμετέχει το εμπόριο, στον εορτασμό, προς τιμήν των καταναλωτών, τους οποίους θεωρεί άμεσους συνεργάτες των εμπορικών επιχειρήσεων, καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας «να διαθέσουν τα εμπορεύματά τους σε ειδικές χαμηλές τιμές, το τριήμερο 13-14-15 Μαρτίου 2008».
Περισσότερα...
 
ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δευτέρα, 03 Μάρτιος 2008 16:40

Τα Κέντρα Υποστήριξης Εργαζόμενων Γονέων (Κ.Υ.Ε.Γ.) είναι δομές που στην προσπάθειά τους να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους γονείς, λειτουργούν ως πρότυπα γραφεία οργάνωσης των οικογενειακών και κοινωνικών τους υποχρεώσεων. Είναι στελεχωμένα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, όπως ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και από άριστα καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3

Powered by NGN SOFTWARE @ 2010 Ε.Σ.Θ.